Roos (8:50, 29 aug 2014)
We hebben ondanks het regenachtige weer, heel erg genoten van jullie huisje, mede dankzij de grote veranda.
En de complete inrichting van het comfortabele huis.
vriendelijk bedankt hiervoor
Debby en Levi (8:41, 18 aug 2014)
We hebben 'n lekker weekje gehad.Grote regenplassen maar ook véél zon! Genoten vh huisje maar vooral vd tuin; heerlijk die zwarte ligstoel...;-) Jammer dat de grote skelter kapot was maar er was genoeg te doen! Wel raar (voor zo'n grote camping) dat de winkel op het park zo ontzettend weinig verkoopt (zeker als je zelf geen vervoer hebt). Gelukkig hadden we alles bij ons ;-) We hebben er weer een mooie herinnering bij! Groetjes, Deb & Leef

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Gastenboek


K.Bekker (12:35, 29 jun 2014)
Bedankt voor de leuke vakantie! We hebben erg genoten, net alles opgeruimd en schoongemaakt.
Er is niets gesneuveld. Misschien tot ziens!
Fam. Van Beek (23:34, 20 mei 2014)
Heerlijk huisje, fijne week gehad, veranda is fantastisch, zeker toen het regende (2dagen) we komen zeker nog eens terug. Bedankt!
R, M,S en F van Beek
A. (16:10, 23 mrt 2013)
We hebben genoten van dit hemelse plekje op aarde! We komen zeker graag een keer terug. We wensen de volgende gasten heel veel vakantieplezier!
Annemiek en de mannen
fam K. (16:09, 23 mrt 2013)
We hebben hier 2 heerlijke weken gehad! Vooral de laatste week was het weer super! Deze keer hebben de jongens ook veel gebruik gemaakt van het zwembad op de camping en ook de Zandenplas is erg leuk. Genoeg te doen hier, alleen de tuin en veranda zijn al erg leuk!
groetejes Gerard Agnes, Jesse, Ezra en Joas
W, A, R. (16:08, 23 mrt 2013)
Het is hier heelrijk toeven en we hopen dat de volgende gasten beter weer hebben dan wij. De veranda is heerlijk maar we hebben hem niet zo vaak gebruikt als we zouden willen.
We hebben ons verbaas over hoe compleet alles is.op het laatst vonden we nog een hangmat en ook de tuin is heerlijk om te badmintonnen. Een week was eigenlijke kort. Er ligt nog wat openhaard hout en aanmaakblokjes voor de volgende gasten.
Heel veel plezier! Wessel, Adrie en René.
fam. vd B. (16:07, 23 mrt 2013)
Hallo
Helaas zit onze weekvakantie er al weer op. We hebben erg genoten en het zeer getroffen met het weer. We hebben vee;l heen en weer gefietst tussen camping en Nunspeet. Zijn 4 middagen bij de Zandenplas geweest. we zijn een dagje met de trein naar Den Haag, Madurodam geweest. Het was bloedheet en stoomdruk.
Het huisje is een heerijk huisje met alles er op en er aan. De jongens hebben zich prima vermaakt op de trampoline en het speelgoed. We hebben verloop de veranda gegeten. Al met al een geslaagde week.
groeten en missen tot een volgende keer!
Simon, Johanna, Chris en Daan vd Berg
fam. D. (16:06, 23 mrt 2013)
Hoi
Het was heel erg leuk! Wel regen maar meestal overdag lekker droog. We mogen zeker niet klagen. Wat een heerlijk huis met die superveranda! We hebben het gezellig gehad. Bedankt voor het gebruik van Alles. Alles was er, super.
Groetjes en we komen zeker terug! Jullie horen van ons. Otto, Corinne, Desley.
fam. de P. (16:05, 23 mrt 2013)
We hebben een heerlijk tijd gehad. veel gedaan (ondanks de regen die er toch veel was) Nunspeet, harderwijk, Walbi, Zandenplas, Hellendoorn, bootje gehuurd. De veranda was echt super, veel onder gezeten ookal regende het.
De kids hebben veel gezwommen hier op het park. Er is niks op aan te merken. Kortom wij hebben genoten.
Groetjes fam. de Pree
B, A, T. (16:04, 23 mrt 2013)
Dag allemaal,
het was een heerlijk zussenweekend. Lekker bijgekletst en genoten van deze heerlijk plek!
Groet Beppie, Anneke, Truusje
fam J. (16:04, 23 mrt 2013)
Beste Anouk, Patrick, Joppe en Hidde,
Wij hebben genoten van de ruimte, rust en omgeving. En natuurlijk jullie huisje!
De veranda is inderdaad geweldig evenals de tuin waar onze meiden heerlijk hebben gespeeld. Jullie hebben een goede sfeer weten te creëren in en om jullie huisje.
Dank voor het gastvrije gevoel!
groetjes, Jeroen, Jet, Isa en Reneé